Управление на кризи

Сенсика е изключително ефикасен инструмент за справяне с комуникационни и репутационни кризи.

Системата събира и обработва информация в реално време от всички медийни канали в България. С това позволява на всеки екип да заеме ефикасна “кръгова отбрана” и да има адекватни действия в ситуция на криза.

Заявете демо
Risk and crisis management
Известия от Сенсика

Научете първи

Частен сектор
Забелязвайте необичайни дейности, когато се случват. Изпращайте незабавни известия до ключови заинтересовани страни за бърза реакция и ефективно справяне с кризи.

Публичен сектор
Откривайте аномалии в реално време. Изпращайте незабавни предупреждения до съответните органи за бързи действия и ефективно управление на критични ситуации.

 

Заявете среща
Доклад на Сенсика

Намаляване на въздействието

Частен сектор
Оценяване на въздействието чрез задълбочен медиен мониторинг и онлайн анализ, което дава възможност за предприемане на проактивни мерки за намаляване на вредите. Навигирайте в бурни води и излезте по-силни от всякога.

Публичен сектор
Оценете влиянието с помощта на цялостен медиен мониторинг и онлайн анализ, което дава възможност за проактивни мерки за намаляване на щетите. Навигирайте в предизвикателни обстоятелства и излезте устойчиви.

 

Заявете среща
Sensika Platform View

Реагирайте навреме

Частен сектор
Възползвайте се от нововъзникващите проблеми с непоколебима увереност, тъй като сигналите разпалват действия. Организирайте безпроблемно управление на кризи и побеждавайте с опит и устойчивост.

Публичен сектор
Изправяйте се срещу възникващите предизвикателства с увереност, предизвикана от навременни сигнали. Изпълнявайте управлението на кризи с прецизност, като излизате победители благодарение на устойчивостта и опитното майсторство.

 

Заявете среща
Sensika Image

Защитавайте самоличността си

Частен сектор
Издигнете се над бурята с въздействащи комуникационни стратегии, които защитават репутацията на марката по време на несигурност.

Публичен сектор
Просперирайте в условията на несигурност с мощни комуникационни техники, които защитават и засилват репутацията ви, вдъхвайки увереност и доверие.

 

Заявете среща